Tjänster

Vi är en snickare som åtar oss alla tänkbara uppdrag inom allt som rör bygg och renoveringar. Behöver du professionell hjälp med att bygga ett fritidshus, en villa eller ett Attefallshus? Vill du ha en ny altan? Behöver du en seriös snickare för att bygga ett uterum - eller för att genomföra en renovering inne i din bostad? Vi kan hjälpa dig med allt detta och med mycket, mycket mer. 

Några av våra byggtjänster

Här nedan följer ett litet axplock av de tjänster vi erbjuder och som du kan anlita oss för. Saknas något? Det är bara att kontakta oss så hittar vi en lösning! 

  • Köksrenovering. Vi erbjuder köksrenoveringar från start till mål och kan åta oss såväl större som mindre projekt inom detta. Vi har vana av att skapa helt platsbyggda kök, likväl som vi kan montera färdiga sådana på plats i din bostad. Den yta du har att arbeta med blir avgörande och vi hjälper dig gärna med att skapa en unik, skräddarsydd och personlig lösning som möter dina krav på funktion och estetik. Köket är en central plats i bostaden och det är viktigt att man också får exakt det kök som man drömmer om. Med oss blir detta möjligt. Vi fokuserar på detaljerna och skapar en inbjudande helhet. 

  • Tillbyggnad. Vi kan hjälpa dig med alla typer av tillbyggnader. Vill du ha ett attefallshus, ett fristående garage - eller kanske ett snyggt uterum på tomten? Kontakta oss så sätter vi igång med planeringen. Krävs exempelvis ett bygglov så kan vi hjälpa dig med att ta fram en komplett ansökan för detta. Samma sak gäller startbesked. 

  • Bygga altan. Många väljer oss för att bygga altan och det har också gjort att vi har lång erfarenhet och kunskap kring detta område. Inte sällan så kompletteras arbetet med altanen med snygg stensättning och murning - allt för att skapa en helhet och en trivsam utemiljö för kunden. Din altan blir en förlängning av din bostad och ett extra rum under sommaren. 

Plattläggning i kök

Din professionella snickare i Eskilstuna