Om oss

En seriös snickare i Eskilstuna 

Välkommen till din snickare i Eskilstuna! Vi arbetar alltid med fokus på att erbjuda kunden kvalitativa lösningar till rimliga priser. Väljer du att ta professionell hjälp så har du också gjort ett aktivt val och är beredd att betala för någonting du själv inte klarar av. Det måste man respektera och vårt mål är att du ska få valuta för din investering - det ska alltid löna sig att välja oss som snickare i Eskilstuna. 

Ett led i att skapa detta mervärde är att vi arbetar exklusivt. Vi är ett företag som inte hoppar mellan olika uppdrag. Vi ser till att arbeta hos en kund och slutföra projektet hos denne innan vi går vidare. Det innebär ett större fokus, en tydligare noggrannhet och ett effektivare jobb. Dessutom så innebär det också betydligt färre resor och det är av godo för natur och miljö. 

snickare som lägger golv

Vi är en trygg snickare i Eskilstuna 

Vi lämnar alltid garantier på jobb vi slutför och arbetar under försäkring. Samtliga våra anställda är utbildade snickare med lång erfarenhet. Väljer du oss för totalentreprenad och där exempelvis en extern firma kallas in så ser vi alltid till att de anställda vid denna firma har certifikat och behörighet för att utföra jobbet. Vi sätter alltid säkerheten i främsta rummet och säkerställer alltid att arbetsmiljön möter de krav som ställs av Arbetsmiljöverket. 

Flexibiltet är ett annat ledord som vi följer. Du som beställare är den som bestämmer och vi arbetar alltid för att du ska bli nöjd. Vi kan, som en följd av vår erfarenhet och kompetens, skapa unika och skräddarsydda lösningar för våra kunder. Oavsett om det handlar om en renovering interiört - eller om att bygga exempelvis ett snyggt uterum. Vi anpassar oss efter dina behov, krav och önskemål och sätter dig alltid i första rummet. 

Din effektiva snickare i Eskilstuna